Husk at skibussen går fra resepsjonen hver dag med retur på ettermiddagen.

 

Skibuss fra SkiGeilo går kl. 08.50 og kl. 09.50 frem til 23. april

SkiGeilo Skibuss rutetabell

Langrennsløype til lysløypa ved idrettshallen

Det går skispor til lysløypa ved idrettshallen fra nederste campingplass nivå, over ei snøbru. Fra resepsjonen fortsett ned veien mot campingvognene. Brua er litt smal, så pass på. Løypa går videre gjennom skogen bort til lysløypa. Løypa blir rullet med snøscooter. Videre muligheter for å gå på ski rundt Ustedalsfjorden. Løypa er lett for alle aldre. Løypa er ca 1 km


Spør om du lurer på noe!

 

Øen Turistsenter tilbyr overnatting i velutstyrte, romslige ferieleiligheter, hytter og rom. Vi har også god plass til bobiler, campingvogner og telt.

 

Øen Turistsenter  er et ideelt overnattingssted for små og store familier, og for grupper eller foreninger.

 

Øen ligger midt i vinterparadiset Geilos utallige aktivitetstilbud. Langrennsløypene starter direkte fra oss, og skibussen bringer gjestene direkte til Geilos mange skiheiser.

Også om sommeren er Øen og Geilo et glimrende utgangspunkt for turer i praktfulle naturomgivelser eller for dagsturer som kombinerer opplevelser av både fjell og fjord.

 

Øen Turistsenter  ligger bare 2 km øst for Geilo sentrum, like ved hovedveien RV7 mellom Oslo og Bergen.

 

I hovedbygningen finnes resepsjonen og kafé. Kafeen er åpen om sommeren, ellers serverer vi frokost. Vi serverer god mat til rimelige priser, og det kan kjøpes varme rundstykker og brød til frokosten. For grupper som bestiller på forhånd, har vi muligheten til å tilby alle måltider.


Øen Turistsenter er opptatt av miljøet, og vi er i dag en miljøsertifisert bedrift. Vi tilbyr kildesortering av avfallet, i tillegg til at vi ønsker vi å redusere bruk av strøm, vann og drivstoff. Vi håper at våre gjester setter pris på miljøarbeidet, og vil følge opp tiltakene. Hvert år fyller vi ut og leverer Klima- og miljørapport, den er tilgjengellig til alle ved forespørsel.