Langrenn & skiskyting

Geilo tilbyr nesten 227 km langrennsløyper og bor du på Øen Turistsenter, kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og nyte god glid i de flotte preparerte løypene  umiddelbart. Er du i treningsmodus, ligger skiskytterstadionen kun et steinkast fra oss. I forbindelse med denne, finner du i tillegg en flott lysløype.

Se også en live oppdatering av oppkjørte løyper på skisporet.no

 

Les mer

Alpint & snowboard

På Geilo er det 39 nedfarter og tre terrengparker, alt fra svarte løyper til barnebakker. Gratis skibuss vil frakte dere rett fra resepsjonen til skiheisene. 

Les mer

Vandring

Opplev den fantastiske naturen i Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalparker. Skiltede stier inviterer alle til å nyte naturen.

Les mer

Sykling

Geilo er et helårs sykkeleldorado med  stisykling og downhill-sykling på sommeren, og  fatbike-sykling på vinteren. I 2021 kom den store nyhet, Flow Motion. En 4 km flysti, med kule 180 graders svinger og hopp. Geilo er også fin utgangspunkt til Rallarvegen - norges flotteste sykeltur.

Les mer

Ridning

Utforsk fjellområdene på hesteryggen. En kort ridetur bringer deg fra Geilo sentrum helt opp mot Hallingskarvet nasjonalpark. På vinterstid kan du ta kanefart, eller  ri på islandshester gjennom vinterterrenget.

Les mer

Rafting & Juving

Rafting er en kjempespennende opplevelse som passer for alle som tåler vann. På Geilo finnes det flere selskaper som tilbyr rafting og annen elvesport både for eventyrlystne tøffinger og barnefamilier som vil ha en hyggelig og spennende dag.

Les mer

Arrangementer

Geilo har fylt kalenderen med mange spennende arrangementer gjennom hele året.

Noen av de faste arrangementer er Spark VM,  Ice Music Festival, Skarverennet, Nasjonalparkdagene eller Norsk matglede. For mer detaljerte info om arrangementer på Geilo trykk på linken.

Les mer