Aktiviteter

Geilo har alt å by på!


Øen Turistsenter & Geilo Vandrerhjem er et perfekt utgangspunkt for alle aktiviteter tilknyttet Geilo - enten du ønsker å stå i bakken, gå langrenn, sykle, vandre i fjellet, innlede jaktsesongen eller fiske

SE PÅ VÅRE AKTIVITETSTILBUD HER!

  • Guidete Skiturer på Hallingskarvet

Snøkiting

Hardangervidda er en av verdens beste steder for snøkiting. Se litt på videoklippet ovenfor fra Red Bull Ragnarok 2011, som ble holdt den 31. mars til 3. april 2011.

Alpint/Snowboard

Geilo er et av Norges største vintersportssteder. Øen Turistsenter & Geilo Vandrerhjem er et fint og rimelig boalternativ når du ønsker å boltre deg på ski i en av Geilos mange alpinløyper. Les mer om alpint på Geilo her.


Se en video som ble tatt opp av en skolegruppe som bodde hos oss i 2013 her.


TRANSPORT
Skibussen stopper hos Øen Turistsenter og tar deg enkelt og på få minutter frem til alpinbakkene.

Langrenn

Bor du på Øen Turistsenter kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og nyte god glid i de flotte preparerte løypene på Geilo umiddelbart. Er du i treningsmodus, ligger skiskytterstadionen kun et steinkast fra oss. I forbindelse med denne finner du i tillegg en flott lysløype. Les mer om langrenn på Geilo. Se også en live oppdatering av oppkjørte skiløyper.

Skarverennet 2011
Se en video laget av en deltaker:
Skarverennet 2011

Sykling

Geilo er et flott utgangspunkt for opplevelserike sykkelturer. Hiv deg på sykkelen og trill rolig eller trakk hardt på stille veier, fine stier - i skogen, på høyfjellet, gjennom dalen eller langs fjorden.

Les mer om: Sykkeltur Geilo og Omegn, Freeride Sykling, Rallarvegen, og På Sykkel Rundt Ustedalsfjorden.

Skarverittet

Løypa er tilpasset erfarne og de som vil sykkelrittet mest som en fin tur. Start ved Hol Gamle Kyrkje og mål i Geilo Sentrum. Trimklasser med løypelengde ca 45 km og konkurranseklasser med løypelengde ca 55 km.

Fottur

Enten du ønsker å vandre rolig og ta korte turer eller sikter høyere mot mer heftige fotturer, er Geilo det perfekte utgangspunktet for å oppleve fjellheimen på nært hold.

Les mer om: Fotturer, Fotturer med Guide, Hallingskarvet Nasjonalpark, Hardangervidda Nasjonalpark, Prestholtstien Opp til Hallingskarvet, og Ustedalsfjorden Rundt.

Jakt og fiske

Geilo har et flott jaktterreng. Øen Turistsenter & Geilo Vandrerhjem selger jaktkort for småviltjakt på Skorpa og Hallingskarvet Statsallmenninger. Her er litt info om sportsfiske, fiske med guide og jakt.


Elven Bardøla renner rett ved Øen Turistsenter & Geilo Vandrerhjem og våre gjester kan fiske der gratis. I området ellers kreves det fiskekort.

Det er mange flere aktiviteter å finne i Geilo området. Vennligst les mer om alle de spennende aktivitetene som finnes her.